Chata U Vlastíka - ubytování v Jeseníkách Malá Morávka

Malá Morávka 264, 793 36 Malá Morávka Moravskoslezský kraj

  • Mobil: +420 605 874 191 - paní Podrazilová
  • IČO: 74800141

Popis činnosti

Chata U Vlastíka se nachází v obci Malá Morávka, jenž leží 15 km od Bruntálu a 7 km od klimatických lázní Karlova Studánka. Horská obec Malá Morávka je spolu s Karlovem největším rekreačním, turistickým a lyžařským střediskem v Jeseníkách s 36 lyžařskými vleky různé náročnosti.

Poskytujeme ubytování ve 3 apartmánech s vlastním sociálním zařízením a televizí se satelitním příjmem.

Objekt je vhodný pro rodinou rekreaci, firemní a společenské akce.

Při týdenním pobytu jeden den zdarma, nebo sud piva 30 l dle vlastního výběru.

Apartmány:

  • Apartmány jsou útulně zařízeny s vlastním sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC, každý apartmán vlastní zdroj teplé vody) TV + Sat.
  • Parkovat můžete na vlastním parkovišti přímo u chaty (celoročně).

Se dvěma ložnicemi — plně vybavený byt o velikosti 65m2, velký obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, ložnice s manželskou postelí a zařízený dětský pokoj pro Vaše ratolesti s dvoulůžkem a přistýlkou, sociální zařízeni s vanou, TV + SAT.
Č. 1 – podkrovní apartmán — vlastní kuchyně v přízemí chaty, dva pokoje (manželská postel + 1 přistýlka + rozkládací dvoulůžko), WC + sprcha (vlastní zdroj teplé vody), TV + SAT, varná konvice.
Č. 2 – podkrovní apartmán — vlastní kuchyně v přízemí chaty, dva pokoje (manželská postel + 1 přistýlka + rozkládací dvoulůžko), WC + sprcha (vlastní zdroj teplé vody), TV + SAT, varná konvice.
Č. 3 – samostatný objekt — jeden pokoj (manželská postel + palanda + 2 přistýlky), plně vybavená kuchyňka, WC + sprcha, TV + SAT.
Služby:

  • Podkrovní apartmány č. 1 a 2 mají v přízemí chaty každý svoji vlastní plně vybavenou kuchyni i s kávovarem, jedna kuchyně je i s barem a výčepním zařízením, společenská místnost s krbem, TV + SAT, dětský koutek.
  • K dispozici jsou stolní hry na pohodové večery a dále venkovní vyhřívaný bazén, rodinná sauna, hřiště (volejbal, nohejbal), dětské hřiště, kuželky, velká trampolína (360 cm) a relaxační houpací síť.
  • Zkrátka vše, co potřebujete ke strávení příjemné dovolené.
  • V letním období posezení na terase nebo u venkovního krbu s překrásným výhledem do údolí.
  • Objekt je vhodný pro rodinou rekreaci, firemní a společenské akce.
  • Wi-Fi připojení

N O V I N K A !
Ubytování v luxusním karavanu

Odeslat poptávku nebo dotaz: Chata U Vlastíka - ubytování v Jeseníkách Malá Morávka

Otevírací doba: Dle telefonické domluvy.
Malá Morávka 264, 793 36 Malá Morávka