Ploty SAKA - ploty, pletivo a oplocení

Mládí 1097/4, Šumbark 736 01 Havířov Moravskoslezský kraj

  • Mobil: +420 608 774 444 - pan Fujtík
  • IČO: 48818895
  • DIČ: CZ6803150607

Popis činnosti

Při realizaci stavby plotu, oplocení, pletiva Vám rádi pomůžeme a poradíme s výběrem správného materiálu pro stavbu oplocení.

Nabízíme prvky pro ploty a oplocení - poplastované pletivo, pozinkované pletivo, nebo ALU GREEN pletivo.

Také nabízíme další příslušenství a doplňky pro ploty a oplocení, stavbu plotu, montáž plotu a sestavení plotu a oplocení, jako jsou: sloupky na plot, vzpěry, plastové dílce pod ploty, podplotové betonové desky a podplotové betonové patky, napínáky pletiva, objímky, napínací dráty. Pro Vaši vyšší bezpečnost Vám nabízíme také ostnaté dráty a žiletkové dráty pro ploty.

Pro kompletní oplocení a ploty nabízíme vjezdové brány, vstupníbranky a vrata. Tyto výrobky dodáváme v základních rozměrech, případně je možné dodat přímo na míru.


Stavba a montáž plotu

Provádíme veškeré činnosti spojené s realizací stavby plotu a oplocení.

Provádíme montáže a stavbu plotu pro Váš dům a zahradu (bydlení), sportoviště a tenisové kurty - dvorce (sportovní ploty), halu a průmyslový objekt (průmyslové ploty). Realizujeme také chovatelské ploty, lesnické ploty, dekorační ploty a bezpečnostní ploty a oplocení.

Stavby plotu a motáže plotu provádíme na území celé České Republiky, především v Moravskoslezkém kraji ve městech: Havířov, Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, Orlová, Šenov, Petřvald, Vratimov, Nový Jičín, Opava, Albrechtice, Bohumín, Bruntál, Český Těšín, Hlučín, Jablunkov, Třinec, Rýmařov, Kopřivnice, Frýdlant nad Ostravicí. Další dle dohody.

Kované výrobky, kované ploty
Všechny námi dodávané kované výrobky a kované ploty jsou z kvalitní oceli, pozinkované, opatřené kvalitním a vysoce odolným lakem.

Zajistíme:

  • výrobu kovaných dílců plotu, bran, branek, mříže 
  • stavbu sloupků zděných, ocelových, dřevěných 
  • konečnou montáž plotových dílců, bran, branek 

Doprava - ploty a oplocení

Při realizaci stavby plotu, nebo montáže plotu je doprava námi dodaného materiálu pro ploty zdarma. Doprava zdarma se nevztahuje na podhrabové desky.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Ploty SAKA - ploty, pletivo a oplocení

Otevírací doba:
Pondělí 08:00 - 17:00 hod.
Úterý 08:00 - 17:00 hod.
Středa 08:00 - 17:00 hod.
Čtvrtek 08:00 - 17:00 hod.
Pátek 08:00 - 17:00 hod.
Sobota Zavřeno
Neděle Zavřeno
Mládí 1097/4, Šumbark 736 01 Havířov